Timelønnet afløser til Pleje og Rehabilitering Trige

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pleje og Rehabilitering Trige er et udførende hjemmeplejeteam der dækker et stort område i distrikt nord. Teamet er socialt stærkt funderet med stort fokus på understøttelse og opbakning af hinanden i udførelsen af det borgerrelaterede arbejde.

 

Vi forventer ikke at du kommer med erfaring fra plejeopgaver, men vi forventer at du er interesseret og villig til at lære. 

Der er udarbejdet et introduktionsprogram der sikrer en tryg opstart og tid til at lære opgaverne at kende. Du vil ligeledes modtage følgeskab med nye kollegaer og kompetenceudviklende sygeplejerske/terapeuter

 

Jobbet kræver en stor fleksibilitet, da vagter kan afhænge af akut opstået fravær ved det faste personale. Vagter kan forekomme både i dagvagt 07-15, aftenvagt 15-23 og i weekender. Det vil være op til dig, hvilke vagter du ønsker. 

Kørekort er en nødvendighed.

 

Teamet arbejdet rehabiliterende i et tæt tværfagligt samarbejde, hvorfor du vil opleve at arbejde tæt sammen med terapeuter, sygeplejersker, sosu assistenter og hjælpere i den daglige opgaveløsning.

 

Så har du lyst til et meningsfuldt job med gode kollegaer hvor vi vægter samarbejde og et godt arbejdsmiljø højt, så send en ansøgning afsted!

 

Løn og ansættelsesvilkår: 

Stillingen ønskes tiltrådt efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

 

Hvis du vil vide mere: 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Marlene Funch tlf: 21200943 eller Dennis Bramsen tlf: 23381118.

 

Ansøgning: 

Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

 

Ansøgningsfristen er den 01.12.2023.

 

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende. 

 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen. 
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Gartnerparken 1-5, 8380 Trige

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911691

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet