PÆDAGOGER TIL NYOPSTARTEDE SPECIALKLASSER PÅ BAKKEGÅRDSSKOLEN

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

På Bakkegårdsskolen starter to børnehaveklasser efter sommerferien, hvor børnegruppen beskrives som børn med generelle indlæringsvanskeligheder. I den ene af klasserne har børnene derudover en autismediagnose eller hypotese om autisme.

Du vil få mulighed for, i samarbejde med det øvrige team omkring specialklasserne, at præge og udvikle kulturen omkring specialundervisningen på skolen. Stillingerne er faste stillinger, med forventet ansættelse pr. 1. august 2024.

Du får skemalagt tid til forberedelse, teammøder og egen forberedelse. 


Din profil:

 • Vi søger uddannede pædagoger, der har interesse for og gerne med erfaring med specialundervisning af elever med særlige behov.
 • Du er struktureret og arbejder systematisk for at skabe forudsigelighed for børnene
 • Du er en dygtig samarbejdspartner, som trives med at være en del af et team, der løbende reflekterer over og samstemmer praksis
 • Du vægter værdien af et tæt forældresamarbejde højt 
 • Du er indstillet på at få og give sparring på jeres pædagogiske praksis, gennem tæt samarbejde med teamkolleger, PPR og nærmeste leder.

   

Vi ønsker en person:

 • Der ser potentialer i alle børn
 • Der brænder for specialpædagogikken
 • Der ser sig som en del af hele organisationen
 • Der er nysgerrig på sin pædagogiske praksis.
 • Der er omstillingsparat.


  Løn og ansættelsesvilkår:
  Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
    
  Ugentligt timetal: 37 timer med start 1.august 2024.

  Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

  Hvis du vil vide mere:
  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Asger Hansen Johansen 29130009  


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  30. maj 2024
 
Vi holder løbende samtaler.
 
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Bjørnshøjvej 1, 8380 Trige

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044074

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet