HUSASSISTENT TIL IDRÆTSINSTITUTION

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

Køkkenet på Bakketoppen søger 1 husassistent på 30 timer om ugen med tiltrædelse den 1. marts 2024 eller efter aftale.

Hvad skal du lave? 

Du kommer til at hjælpe kokken i køkkenet med at frembringe mad til 2 institutioner i lokalområdet.

Du vil selvfølgelig komme til at få meget kontakt til vores børn og deres forældre, men dine arbejdsopgaver bliver praktiske omkring køkkenet.

De daglige opgaver består i at gå til hånde i det kolde og varme køkken, samt hjælpe med at gøre maden klar til afhentning/transport og diverse rengøringsopgaver. Det er en fordel at have kendskab til at arbejde i et køkken.

Din mødetid:
Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt i tidsrummet kl. 7.00–15.00.

Vi aftaler nærmere ved din ansættelse. 


Derfor skal du vælge os:

Køkkenet vil gerne fremstå som et attraktivt spisested for børn og personale, hvor vi benytter gode danske råvarer, hvis det er muligt. Vi tager udgangspunkt i årstidens frugt og grønt.

Du bliver del af et rigtigt godt fællesskab, og du får en hverdag fyldt med udfordringer tilsat mange smil og grin. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder et anderledes job, hvor ingen dage er ens, og hvor vi anerkender og sætter stor pris på dit engagement. Vi har fokus på hygiejne, sund kost og at have et sundt, trygt og sikkert arbejdsmiljø.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal:  30 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Hvis du vil vide mere:

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Kim Larsen, pædagogisk leder, på telefon 41 85 85 51 – eller vores kok Jacob på telefon 51 34 78 38.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  18. februar 2024


 Vi glæder os til at høre, hvad du kan tilbyde os, og vi vil indkalde til samtaler løbende – senest i uge 9

Om os
Lisbjerg-Trige-Spørring Dagtilbud består af 6 afdelinger og dagplejen. Vi har en god sammenhængskraft og et tæt samarbejde mellem afdelingerne. Både dagtilbud og vores lokalområder er inde i en rivende udvikling, som du kan være en del af. Du kan læse meget mere om både dagtilbuddet og Bakketoppen på vores hjemmeside: www.lisbjergtrigespoerringdagtilbud.aarhus.dk.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Bjørnshøjvej 1C, 8380 Trige

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5985372

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet