Ekstern annonce

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Mad & Ernæring søger en dynamisk leder til Centralkøkkenet, der kan håndtere både kvalitet af mad og produktion med stor ekspertise. Stillingen skal besættes fra 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Mad & Ernæring på Aarhus Universitetshospital er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel, kvalitet og konstant udvikling. Vi tilbereder mad til patienter på hospitalet, til patienthotellet samt til kunder i vores 4 cafeer. Vores tilgang er metodisk og målrettet, så vi sikrer, at ernæring understøtter ernæringsbehandlingen. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på den nyeste forskning. Vores team består af engagerede økonomaer, PB'ere i Ernæring og Sundhed, faguddannede kandidater, procesteknologer, ernæringseksperter, diætister, ernæringsassistenter, husassistenter, bagere, kokke, slagtere og elever. Vores kendetegn er økologi og bæredygtighed. Vores mad er hjemmelavet, og vores konstante fokus er på at optimere ernæring, smag, kvalitet og arbejdsprocesser. 

Vi søger en lederkollega med følgende profil

  • Du har en relevant kostfaglig eller akademisk baggrund
  • Du brænder for mad, kvalitet og smag og ønsker at sætte dit præg på mad til syge. 
  • Du har erfaring med ledelse af storkøkkener og storkøkkendrift således, at du kan se sammenhængen mellem drift og udvikling 
  • Du skal have stærke kommunikative kompetencer og kan tænke ressourcer såsom tid, mål og målgrupper ind i opgaveløsningen
  • Erfaring med det bæredygtige køkken og omlægning hertil
  • Erfaring med at udvikle medarbejdere

Dine primære ansvarsområder vil omfatte

  • At fungere som primær leder for et eller flere team herunder afholdelse af samtaler omkring udvikling af den enkelte, ansættelser, sygefravær, omsorg m.m. 
  • Daglig personaleledelse med fokus på kvalitet og produktion
  • Bidrage til menuplanlægning og udvikling af nyt menukoncept
  • Planlægning, udførelse, drift, afslutning og evaluering af egne projekter
  • Udvikling af kvaliteten på vores mad til både patienter og cafeer
  • Metodeudvikling samt support til kolleger efter behov
  • Optimering af arbejdsgange og flow i eget område
  • At kunne bidrage med fremtidige visioner og arbejde mod dette mål. 

Vi tilbyder

  • En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor ernæring, kvalitet og fremdrift prioriteres højt
  • Et godt arbejdsmiljø med engagerende og dygtige medarbejdere
  • At blive medlem af et lederteam hvor opgaver og organisering er dynamiske og hvor faget er i højsæde

Få mere at vide hos cheføkonoma Bente Sloth på bente.sloth@rm.dk

Ansøgning skal være os i hænde senest d. 18. august 2023

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 

 

 

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Carl Krebs' Vej, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/leder-for-kvalitet-og-produktion-hos-mad-ernaering-aarhus-universitetshospita/k76fx5/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888690

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet