Boxit vil støtte foreninger og klubber i Aarhus med nyt tiltag

Hos Boxit i Aarhus starter det nye år med en systematisering af virksomhedens tildelinger af støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle, der nu kan søge en officiel pulje på 25.000 kroner i form af det nye koncept Boxit Assist. (Foto: PR.)
dato

Efter et stigende antal henvendelser om sponsoraftaler åbner Boxit nu en særskilt støttepulje for Aarhus, hvor foreninger, sportsklubber og lignende i lokalområdet kan søge.

Hos Boxit i Aarhus starter det nye år med en systematisering af virksomhedens tildelinger af støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle, der nu kan søge en officiel pulje på 25.000 kroner i form af det nye koncept Boxit Assist.

– Vi har gennem årene fået et stigende antal henvendelser på, om vi vil støtte og sponsorere det ene eller andet tiltag. Vi har løbende vurderet og takket ja eller nej, men nu vil vi sætte system i det og dermed også opfordre flere til at ansøge, fortæller Lars Alkert Andersen, der er ansvarlig for det nye Boxit Assist.

Skal afgøres med lokale afstemninger
Puljen kan søges en gang årligt, og første gang der åbnes for ansøgninger er 1. februar 2024. Boxit udvælger de nominerede blandt ansøgningerne og herefter skal de nominerede selv ud at påvirke deres organisation og deres støtter til at stemme på dem. Afstemningen kommer til at foregå på Boxits hjemmeside.

– Vi vil gerne være med til at støtte mange af de gode tiltag, der er her i Aarhus, hvor Boxit efterhånden har været repræsenteret i en årrække. Vi vil gerne have ansøgerne til selv at hente stemmer ind i deres lokale område, så de lokale foreninger og klubber får mulighed for at få noget opmærksomhed på deres sager, siger Lars Alkert Andersen.

– Det kan være alt fra foreninger eller lokale ildsjæle til sport, kunst, borgerforeninger – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Tidligere har folk bare henvendt sig, og det blev lidt vilkårligt, men nu fokuserer vi indsatsen, uddyber han. 

Aarhus er en Boxit-by
Der vil være puljer i hver af de områder, hvor Boxit har afdelinger, og her er Aarhus en af de heldige.

Derudover vil der være en landsdækkende pulje, der kan søges af alle klubber og foreninger uanset, hvor i landet de holder til, og med en samlet værdi på mere end 150.000 kroner.

Puljen hos Boxit Assist kan søges via websitet: www.boxit.dk/assist

Vinderne kåres inden sommerferien, og førstepladsen får et beløb på 20.000 kroner, mens andenpladsen er på 5000 kroner.

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk

Kilde: Boxit
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.